Wij maken je tuinkamer of tuinkantoor op maat, onderhoudsvrij en milieuvriendelijk!

Tuinkantoren

Wil je een ruimte waar je in alle rust kan werken, maar toch dichtbij huis bent? Dan is het plaatsen van een tuinkantoor de ideale oplossing. Kies zelf voor het ontwerp en hoe en waar je deze wil plaatsen.

Met ons duurzaam materiaal zorgen we voor een milieuvriendelijk tuinkantoor waar je in stilte je projecten kan afwerken of kan gebruiken als rustige plek om te ontspannen. Door onze expertise plaatsen we je tuinkantoor vlekkeloos en eenvoudig. Kies je ervoor om je tuinkantoor aan te passen aan de stijl van uw woning? Bij Fofan zit de opbouw van je tuinkantoor in goede handen. Wil je deze zelf plaatsen? Dan staan wij u bij tot de aankopen van alle materialen. Wanneer je een offerte aanvraagt, zorgen wij voor een correcte prijsberekening. Zo kan u met een gerust hart uw tuinkantoor laten bouwen.

Tuinkamers 

Kies voor een moderne tuinkamer naast uw woning om het hele jaar door na te genieten van het buitengevoel. Zelfs in de winter kan je genieten van een mooi uitzicht op je tuin. Gebruik je tuinkamer als ontspanningsruimte, tuinkantoor of als terras. Breng een meerwaarde aan je woning en kies de stijl van je tuinkamer volledig zelf. Wij zorgen ervoor dat je tuinkamer mooi aansluit bij het gevoel dat je wil beleven in je tuin.

Bekijk hieronder onze realisaties en vraag een offerte aan. Zo kunnen we de tuinkamer of tuinkantoor van je dromen maken.