Tuinhuis

Als klant droom je ongetwijfeld van een tuinhuis op maat dat in lijn ligt met al je wensen. Bij Fofan bepaal je volledig zelf hoe jouw tuinhuis er zal uitzien. Kunststof en/of hout? Horizontale of verticale ramen? Een glasdeur of volle deur? Van de keuze van de zithoek, tot de positie van je ramen en deuren: jij beslist! Wij zorgen voor een piekfijne uitwerking van je tuinhuis, tuinkamer of tuinkantoor. En dat allemaal onderhoudsvrij en milieuvriendelijk!

Waarom een tuinhuis?

Een tuinhuis is meer dan enkel een extra ruimte in je tuin. Het kan een welgekomen opbergruimte zijn, een luxueuze gastenruimte om mensen te ontvangen. Gebruik je het liever als extra woonruimte om ultiem in te ontspannen? Dat kan! Dankzij onze uitgebreide waaier aan materialen kan je jouw pareltje in de tuin volledig ontwerpen naar jouw eigen stijl.

Tuinhuis op maat.

Er bestaan houten tuinhuizen in verschillende kleuren, maten en materialen. Ons team van specialisten helpt je met plezier met de keuze die past bij jou en je woning. Kies je voor een tuinhuis met of zonder overkapping? Wij luisteren naar jouw wensen. Bij Fofan ben je bovendien zeker van de beste kwaliteit en weinig onderhoud in de toekomst. Zo creëren we samen jouw eigen thuis.

De charme van een houten tuinhuis.

Een houten tuinhuis zorgt meteen voor een gemoedelijke sfeer in je tuin. Gesteld op een klassieke of eerder een moderne look? Met een houten tuinhuis zit je sowieso goed. Je kan bovendien kiezen tussen verschillende houtsoorten, volledig volgens jouw smaak.

Ga voor een tuinhuis in je favoriete stijl

Het ene tuinhuis is het andere niet, dat weten wij ook. Bij Fofan zit je dan ook goed voor jouw uniek tuinhuis op maat.

Moderne houten tuinhuis

Fofan is gespecialiseerd in hedendaagse tuinhuizen voor multifunctioneel gebruik: van ontspannings- tot opbergruimte. Om te garanderen dat je tuinhuis perfect past bij je moderne woning, kan je kiezen voor lichtere kleuren zoals lichtbruin of antraciet grijs.

Luxe houten tuinhuis

Mag het wat meer zijn? Ga dan voor een luxe tuinhuis voor de ultieme sfeerbeleving. Wij creëren een uniek ontwerp, volledig naar jouw smaak, waarin je jou volledig kan ontplooien. Van gezellig gastenhuis tot sfeervol tuinkantoor, wij verwezenlijken jouw wensen.

Wat is de prijs van een tuinhuis?

De prijs van jouw tuinhuis is afhankelijk van verschillende factoren. Koos je voor een modern tuinhuis om in te ontspannen of toch eerder voor een klein tuinhuisje als extra opbergruimte? Wij maken een prijs op maat in functie van jouw keuzes. Vraag gerust een offerte aan bij onze experten, en wie weet geniet ook jij binnenkort van het tuinhuis van je dromen.

<Ja, ik wil een tuinhuis op maat>