Volledig op maat

Als klant droom je ongetwijfeld van een tuinhuis op maat dat in lijn ligt met al je wensen. Bij Fofan bepaal je volledig zelf hoe jouw tuinhuis er zal uitzien. Kunststof en/of hout? Horizontale of verticale ramen? Een glasdeur of volle deur?  Wij zorgen voor een piekfijne uitwerking van je tuinhuis of tuinberging.

En dat allemaal me de focus op onderhoudsvrij en milieuvriendelijk!

Tuinhuis De Haan december 2023 Fofan
Model tuinhuis Roeselare Fofan

Persoonlijk ontwerp

Indien gewenst tekenen wij voor u uw tuinhuis uit, zodat u kunt zien of het ontwerp naar wens is. We passen aan volgens uw noden en stijl.

Onderhoudsvrij

Onze expertise zit in het bouwen van onderhoudsvrije tuinhuizen en tuinbergingen. Daarom werken wij hoofdzakelijk met thermowood, composiet en PVC als afwerkingsmaterialen. Eenmaal geplaatst is er geen onderhoud meer, we zetten in op maximaal gebruiksgenot.

Tuinhuis concrete grey
Ga voor een tuinhuis in je favoriete stijl

Het ene tuinhuis is het andere niet, dat weten wij ook. Bij Fofan zit je dan ook goed voor jouw uniek tuinhuis op maat. Van modern strak tot een landelijke stijl, alles is mogelijk bij ons.

Wat is de prijs van een tuinhuis?

De prijs van jouw tuinhuis is afhankelijk van verschillende factoren: grootte, buitenafwerking, binnenafwerking, elektriciteit, verlichting, deurtype, ramen, …

Wij maken een prijs op maat in functie van jouw keuzes. Vraag gerust een offerte aan bij onze experten, en wie weet geniet ook jij binnenkort van het tuinhuis van je dromen.

Ja, ik wil een tuinhuis op maat