Schuivende glaswand Roeselare februari 2024

Ben je op zoek naar een kwalitatieve glaswand om de ruimtes van je woning of bijgebouw af te sluiten? Dan is een schuivende glaswand de ideale investering!

Wij voorzien jouw gebouw van de juiste en mooiste schuifwand op maat. Onze bekwame plaatsingsdienst installeert jouw glazen wand bovendien ter plaatse.

Overkapping met schuivende glaswand

Geef je overkapping een strakke en moderne look met een hedendaagse glaswand. Glaswanden zorgen niet alleen voor een natuurlijke lichtinval, maar ook voor een zalig ruimtegevoel. Zo geniet je eindeloos van een mooi uitzicht op je tuin of gezellige qualitytime met je familie. Wij voorzien alle soorten bijgebouwen van een glazen schuifwand. Bovendien zorgt de schuivende glaswand ervoor dat de overkapping afgeschermd wordt van wind en neerslag, zo kan deze ruimte veel langer gebruikt worden, zelfs in de koudere periodes van het jaar.

Glaswand Fofan De Haan

Waarom kiezen voor een glazen schuifwand

Een glazen schuifwand is een duurzame, onderhoudsvriendelijke keuze en geeft jouw bijgebouw een mooie en strakke look. Onze glaswanden zijn trouwens beschikbaar in verschillende kleuren. Wij maken elke glazen wand op maat en zorgen dat die naadloos in jouw ruimte past. Ook mooi meegenomen: de glaswand is heel makkelijk schoon te houden en is dus een praktische en hygiënische keuze.

Glaswand Fofan Lebbeke
Schuivende glaswand Brakel december 2023

Wat is de prijs van een glaswand

De prijs van een glaswand verschilt per bijgebouw. Op basis van jouw tuinhuis, poolhouse, tuinkamer of -kantoor, voorzien wij de juiste afmetingen van jouw glaswand. Na het opmeten van je bijgebouw berekenen wij de prijs en maken we aanpassingen aan de offerte indien nodig.

Nieuwsgierig naar de prijs voor jouw glaswand op maat? Contacteer ons vrijblijvend voor een correcte prijsberekening!

Ja, ik wil een vrijblijvende offerte op maat

Ontdek de perfecte balans tussen elegantie en functionaliteit terwijl je geniet van een adembenemend uitzicht op je tuin of terras. Onze hoogwaardige glaswanden creëren een open, lichte sfeer, waardoor je leefruimte wordt verrijkt met de pracht van de buitenwereld.

Hiernaast de realisatie van een klant in Roeselare die we op een voormiddag geplaatst hebben.