Ben je op zoek naar een kwalitatieve wand om de ruimtes van je woning of bijgebouw af te sluiten? Dan is een glaswand de ideale investering! Wij voorzien jouw gebouw van de juiste en mooiste schuifwand op maat. Onze bekwame plaatsingsdienst installeert jouw glazen wand bovendien ter plaatse.

Overkapping met glaswand

Geef je overkapping een strakke en moderne look met een hedendaagse glaswand. Glaswanden zorgen niet alleen voor een natuurlijke lichtinval, maar ook voor een zalig ruimtegevoel. Zo geniet je eindeloos van een mooi uitzicht op je tuin of gezellige qualitytime met je familie. Wij voorzien alle soorten bijgebouwen van een glazen schuifwand. Bovendien zorgt de schuivende glaswand ervoor dat de overkapping wind- en regendicht wordt, zo kan deze ruimte veel langer gebruikt worden, zelfs in de koudere periodes van het jaar.

Waarom kiezen voor een glazen schuifwand

Een glazen schuifwand is een duurzame, onderhoudsvriendelijke keuze en geeft jouw bijgebouw een mooie en strakke look. Onze glaswanden zijn trouwens beschikbaar in verschillende kleuren. Wij maken elke glazen wand op maat en zorgen dat die naadloos in jouw ruimte past. Ook mooi meegenomen: de glaswand is heel makkelijk schoon te houden en is dus een praktische en hygiënische keuze.

Wat is de prijs van een glaswand

De prijs van een glaswand verschilt per bijgebouw. Op basis van jouw tuinhuis, poolhouse, tuinkamer of -kantoor, voorzien wij de juiste afmetingen van jouw glaswand. Na het opmeten van je bijgebouw berekenen wij de prijs en maken we aanpassingen aan de offerte indien nodig. Nieuwsgierig naar de prijs voor jouw glaswand op maat? Contacteer ons vrijblijvend voor een correcte prijsberekening!

Ja, ik wil een vrijblijvende offerte op maat