BUILD TO ENJOY, onze budgetvriendelijke modellen

Onze kant-en-klare modellen zijn ontworpen met de ideale verhouding tussen prijs en kwaliteit. We hebben functionaliteit gecombineerd met gemak. Eens door ons geplaatst is er geen onderhoud meer. Schuren, afplakken, verven en/of vernissen is niet meer nodig. Zo is er meer tijd voor de belangrijke zaken: hobby’s, afspreken met vrienden en familie, … build to enjoy!

Meghan- tuinberging 3m x 3m – €6995,- incl. BTW*

Meghan budget onderhoudsvrij Fofan

Meghan is verkrijgbaar in 6 standaardkleuren :

 • Anteak
 • Truffle Oak
 • Concrete Oak
 • Mountain Oak
 • Monument Oak
 • Zwart VLF

In het standaardpakket is geen binnenafwerking voorzien. Wie dit toch graag wil, kan kiezen voor de optie om OSB-afwerking, een TL-LED-lamp en een stopcontact te laten installeren. Meer informatie hierover kan je vinden in onze informatiebrochure.

Meghan is onze meest straight forward tuinberging. Compact van vorm met strak design. De bergruimte kan optimaal benut worden door de buitendraaiende deur en volle wanden. Meghan wordt afgewerkt in hardschuimplanchettes waardoor ze onderhoudsvrij is.

Meghan heeft een moderne look door de planchettes met een breedte van 25cm die horizontaal geplaatst zijn. Het dak is een plat dak (hellend voor waterafvoer) afgewerkt met EPDM. Dakranden en regenpijp zijn steeds zwart.

De deurkruk en slotplaat zijn inox-look, de 4 scharnieren RVS en Meghan is veilig afgesloten met een cilinderslot.

Meghan Mountain Oak onderhoudsvrij
Meghan Mountain Oak onderhoudsvrij
Meghan Mountain Oak onderhoudsvrij

Rachel – tuinberging met overkapping 3m x 6m – €9995,- incl. BTW*

Rachel is de uitgebreide versie van Meghan, de ideale verhouding  tussen praktisch opbergen en genieten. Als bergruimte heeft ze dezelfde basis als Meghan. De aangebouwde overkapping is 3m x 3m.

De wanden en het plafond van de overkapping worden afgewerkt in hardschuimplanchette.

Wie graag beschut zit van wind en regen kan kiezen om de overkapping te voorzien van schuivende glaswanden. Een Rachel met glaswanden kan besteld worden aan €12755,- incl. BTW*.

Rachel Fofan onderhoudsvrij Zwart VLF + wit

Vraag hieronder de brochure van onze budgetvriendelijke en onderhoudsvrije modellen Meghan en Rachel aan:

  VOORNAAM *
  NAAM *
  EMAIL *
  TELEFOON

  Nog vragen?


  • zonder grondwerken, zonder betonplaat, geplaatst in een straal van 60km rond Ardooie (8850). Vrije doorgang van minimum 2,25m voor de kaders.